Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0

. .
 

BreeŽrpeel (Helden) Ruim buiten Helden ligt verscholen in een mooi stukje groen de visvijver "de BreeŽrpeel". Deze mooie vijver heeft een grote van ongeveer 1,5 ha en is voorzien van enkele eilandjes. De gemiddelde diepte van de vijver is een 2,5 meter. Ondanks dat er geen vissteigers aanwezig zijn, kun je tussen het weelderige riet wat er in grote getale aanwezig is, prima vissen. Helaas zijn er wel veel obstakels, zoals bomen en takken in het water aangebracht. Dit maakt het vissen op karper moeilijk maar niet minder interessant. Als het regent kun je gebruik maken van de schuilhut en voor de wind kun je hier altijd wel een rustig plekje vinden.

Het karperbestand is matig en niet echt uitnodigend. Het witvis bestand is gemiddeld.  De vijver is vanaf de parkeerplaats prima toegankelijk en is goed onderhouden. Door het aanwezige riet kun je de hele dag ongezien en ongestoord je gang gaan. Ook is er een invalidensteiger aanwezig vanwaar gevist kan worden in dit visrijke water.

De hengeldruk op dit water is vrij laag en er is en nieuw onderkomen gemaakt. Meer hierover zie je op hun internetsite. http://www.hsvderuisvoorn.nl/ Al met al ook een prima visvijver voor de karper (pen) visser.

 

Online een dag of week vergunning kopen klik hier of scan de code.

 

 
     
 
 

Vijver info

 
JA JA GOED GOED NEE
. . . . .
MATIG JA/NEE WEINIG GOED NEE
 
Voor Reglement en de vergunningen:
 
http://www.hsvderuisvoorn.nl/
 
Oppervlakte:  1,5 ha
Vijver diepte: 2,5 meter
 
   
 
 
Flappendag, BreeŽrpeel mei 2024 (23 mei 2024)
 
Tussen de voorjaarsbuien door hadden we besloten om een dagje lekker te gaan pielen aan een visvijver gelegen bij Helden. De BreeŽrpeel, een prachtig water in een rustige bosrijke omgeving.
 
Meer hierover....
 
BreeŽrpeel Helden  (01 maart 2023)
 
Er is 01 maart 2023 een visserijkundig onderzoek geweest bij de Breeerpeel visvijver uitgevoerd door sportvisserij Nederlands. Zoals altijd bij zulk een onderzoek loopt de hele visclub uit om te kijken wat er zwemt en of de gewichten wat sommige vissers zeggen ook wel zo is.
 
Meer hierover...
 
  Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSVís kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.