Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

BreeŽrpeel mei 2024.

Flappendag, BreeŽrpeel mei 2024

Tussen de voorjaarsbuien door hadden we besloten om een dagje lekker te gaan pielen aan een visvijver gelegen bij Helden. De BreeŽrpeel, een prachtig water in een rustige bosrijke omgeving. Nadat we ons hadden geÔnstalleerd op steiger 44 en 45 was Huub al aan het ďgenietenĒ van zijn eerste Brasem. Snel begon het voor ons beiden goed op gang te komen. Een aantal kleine karpertjes tot 1 kilo en een spiegel van 15 pond waren na enkele uurtjes het resultaat.  Het ging relatief makkelijk. Verder waren er weinig mensen aan het vissen.

Als bijvangst vingen we 2 prachtige zeelten, meerdere kruiskarpertjes en over de 10 Flappen (Brasem). Wat een beetje tegen viel was de felheid van aanbeten en de dril. Echter geen muggenzifterij, het was een heerlijke visdag met goede resultaten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ideaal voor de Methodfeeder of vaste hengel.  Met simpel wat mini pellets of droogvoer waren ze goed op de plek te houden. Het aas maakt ook hier niet veel uit. Wafter, maÔs of pellet alles was goed.  Ze beten overal op. 1 hengel is op dit water meer dan voldoende.

Voor ons is de BreeŽrpeel een aanvulling op de lijst van leuke viswateren. Of hier een karpervisser echt blij van wordt lijkt ons echter iets minder waarschijnlijk.

Mooie toevoeging is dat ook hier heel makkelijk een dagvergunning via internet te verkrijgen is.
 

Naar de BreeŽrpeel >>
 
 

 
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSVís kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.