Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

..

BreeŽrpeel Helden  (01 maart 2023)
.

Er is vandaag een visserijkundig onderzoek geweest bij de Breeerpeel visvijver uitgevoerd door sportvisserij Nederlands. Zoals altijd bij zulk een onderzoek loopt de hele visclub uit om te kijken wat er zwemt en of de gewichten wat sommige vissers zeggen ook wel zo is.

 

     
     
 
Klopt het dat er weinig voortjes gevangen worden en is de karper nou werkelijk zooo groot? Nu is het moment van de waarheid daar. Snoek werd er wat ik uit de opmerkingen van de leden kon maken erg veel gevangen en ook erg dikke.

De voorntjes waren inderdaad aan de magere kant. Brasem was goed vertegenwoordigd net zoals karper en graskarper. Verder werden eigenlijk de bekende vissen gevangen, groot en klein maar allemaal even fijn.

Nu maar wachten op het rapport van het visserij kundig onderzoek en hun bevindingen, dan kan de visclub ermee aan de slag. Altijd een leuke bezienswaardigheid een visserij kundig onderzoek voor jong en oud.


Meer over de BreeŽrpeel...

 
 

 

Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSVís kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.