Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

..

Grande opening van "Willem Een" 18 juni 2022
.
18 juni 2022, Na veel bloed zweet en tranen is het dan toch eindelijk zover. De grande opening van Willen Een. Dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers is het Limburgse landschap weer een mooie visplek rijker. Na enkele wijze woorden van het bestuur en het knippen van linten is "Willem Een" officieel geopend en mag er vanaf nu worden gevist.
 
Het was bloedje heet deze feestelijke dag. De heren van de organisatie hadden alles netjes voorbereid en was er gezorgd voor hapjes en vooral genoeg te drinken. Nadat Pascal de bezoekers had toegesproken kon het knippen van het lint eindelijk beginnen.
 
Er werden nog enkele mooie woorden gesproken en volgde nog een verrassing voor de oud voorzitter ("t Hay Custers strtje).  Als afsluiting mocht er nog een visje als toe gave worden gevangen. Wij wensen "HSV Willem Een" een fijne toekomst toe en vooral veel visplezier. 

Voor meer "Willem Een" ga naar...

 

 

Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSVs kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.