Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .
 

Visvijver Tienray (Tienray)

 
 

Deze vijver is opgeheven en mag er niet meer worden gevist!

 
  De visvijver van de Gemeente Tienray ligt eigenlijk best een stuk buiten de gemeente. Langs de oude visvijver van Swolgen en dicht bij de Gubbelsvijver verscholen in het groen. Deze visvijver met een rechthoekige vorm is niet erg groot. Hij is een 0,7 ha. Erg veel groen staat er helaas niet in het water. Het diepste stuk van 2 meter en een gemiddelde van 1,20 meter langs de kanten maakt van deze visvijver een knus geheel en is ook goed te overzien. Het karperbestand is aardig te noemen . De witvis op de visvijver is ook goed. Het is ook een vijver waar regelmatig fietsers langskomen om een praatje te maken of van mensen die deze vijver niet wisten te liggen en aangenaam verast zijn door de mooie natuur. Vissteigers zul je er niet aantreffen maar je kunt er ruim zitten op een mooi stukje gras dat toch met grote regelmaat geschoren word wat natuurlijk ook bij een fatsoenlijke onderhouden visvijver hoort. De toegankelijkheid van de vijver is goed. Je kunt de hem makkelijk bereiken. Een invalidensteiger ontbreekt. De hengeldruk is redelijk en een leuk plekje kun je altijd wel vinden op deze vijver. Er is niet zoveel over deze visvijver te schrijven maar we zouden zeggen, ga eens een keertje kijken in die buurt en geniet van al het mooie wat de natuur ons te bieden heeft.  
     
 

Graafwerkzaamheden Nieuwe vijver Broekhuizen. (aug 2019)

Augustus 2019, De graafwerkzaamheden aan de Haasendonkerweg te Broekhuizen zijn begonnen.  Naar dit project werd al vele maanden reikhalzend uitgekeken. Eindelijk is het zover en is door de vaste kern van HSV Willem Een, de eerste schep gezet .  Meer hierover...

 

.
.
 
     
 

Vijver info

 
NEE NEE GOED GOED NEE
. . . . .
?? NEE GOED REDELIJK NEE
 
Dag en weekvergunningen:
.
Forellenkwekerij Keijzersberg
Boltweg 15
5863 AN Blitterswijck

Rosa Bloome Huuske
Markt 19
5973 NR Lottum

 
 Lidmaatschap en inlichtingen;  Hsv Willem een
 
 Oppervlakte: 0,7 ha
 Diepte: max.2 meter en gem.1,20m
 
 Toegankelijkheid: oke
 

 
     

Vanwege de tijdelijke sluiting van de Gubbelsvijver staat definitief vast dat er vanaf 1 Mei 2019 weer op dit water gevist mag worden.

Vanaf die dag kan er gevist worden op de oude visvijvers van Tienray en Swolgen. Later dit jaar zal er begonnen worden met het graven van de 2 nieuwe visvijvers. De nieuwe locatie voor de vijvers komt aan de Haasendonkerweg te Broekhuizen. 

Word vervolgd……….

 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.