Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

..

Reuver, Nationale hengelsportdag en opening nieuwe vijver HSV de forel (28 mei 2022)

Een dag die de Forel elk jaar weer organiseert maar dit jaar is het wel erg speciaal. De nieuwe aangelegde visvijvers kunnen dit jaar eindelijk officieel geopend worden door de wethouder. Dit was door corona het vorig jaar niet mogelijk maar nu wel. De opkomst was werkelijk geweldig te noemen. Veel kinderen hadden met ouders tussen 12.30 en 14.00 uur eerst een jeugd/senior hengelwedstrijd. Daarna werden de winnaars gehuldigd en was er een moment om een drankje en een hapje te nemen.

Om 15.00 uur was het dan eindelijk zo ver en kon de officiŽle opening plechtigheid van start gaan. Nadat vertegenwoordigers van sportvisserij Nederland en sportvisserij Limburg en de wethouder Marcel Roelofs hun zegje hadden gedaan werden Wiel Hoeimakers en Jos Muisers nog bedankt voor hun tomeloze inzet en werden ze onderscheiden met een bronzen en gouden orde van verdiensten van sportvisserij Limburg. Jos Muisers werd benoemd tot ere lid van HSV De Forel. Ook werd iedereen die een steentje bijgedragen had bedankt namens de visclub. Kort hierna vertrok de Wethouder Marcel Roelofs per bootje naar het eiland om het kunstwerk wat er geplaatst was te onthullen. Zo werd de visvijver eindelijk na lange tijd officieel geopend.

Hopelijk hebben nog veel vissers plezier van deze nieuwe visvijvers.

 

 
 

Vijver info

 
JA JA JA GOED JA
. . . . .
REDELIJK JA GOED * MATIG LEDEN *
 
Vergunningen en het reglement:
 
HSV de Forel - Home (mijnhengelsportvereniging.nl)
 

Frank Gommans  077-4762920  Steudo@home.nl

Dhr.J. Wolters 077-4743194 voor groepsvergunningen
 
Dagvergunningen: 
Welkoop , Fish Inn Venlo en het VVV kantoor Reuver.
PLus,  Savelkoul Reuver Past. Vranckenlaan 18A 077 4762120
 
* Karperbestand: goed + (Veel karper tot 2 kilo)
* Nachtvissen: Toegestaan (alleen voor leden)
   Max: 1 hengel (nachts 2 hengels)
 
 

 
Uitbreiding vijvers Roversheideplas Reuver vanaf de eerste stap.
.
 
Eindelijk was de "papieren tijger" na lang touwgetrek toch verslagen en mocht de schop definitief in de grond. Februari 2019 is het voorwerk begonnen om een dam te leggen tussen de karpervijver en de toekomstige witvisvijver. De graafwerkzaamheden zijn afgerond en de afwerkingen zijn in volle gang.
 
Uitgebreid verslag met foto's en filmpjes over de aanleg van dit project.
.