Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .

Klein SiberiŽ beter bekent als 't gat (Blerick) Net voorbij het industrie terrein in Blerick, Langs de Eindhovenseweg afslag Zonneveld ligt een lang gerekt water dat we gemakshalve even Ďt Gat hebben genoemd. In het verleden zijn er vele discussies geweest over het wel en niet mogen bevissen van deze plas. Met een vergunning van "HSV 't Vlasrooth" mag je hier dus wel vissen.

Brasem en voorn zwemt er genoeg. Het is echter nog steeds niet duidelijk of er zich karper bevind. De berichten hierover zijn tegenstrijdig. Het water bestaat zoals de plattegrond aangeeft uit twee wat grotere delen van ieders een half hectare, de rest zijn smallere stukken die meer op een veredelde sloot lijken. Voor de witvissers is er dus altijd wel een vorentje of brasem te vangen. De lange strook overhangende struiken bieden natuurlijke paaiplaats en beschutting tegen de aalscholvers. Om een middagje te hengelen op wat witvis is het een prima water. Je kunt de auto vrijwel achter je stekkie parkeren. Voor wie echter wat meer waarde hecht aan rust en natuur is het geen echte aanrader gezien het voorbij razend verkeer.

 

Vijver info

 
NEE NEE GEEN GEEN NEE
. . . . .
GEEN NEE JA/NEE REDELIJK NEE
 
Vergunning verkrijgbaar; 
.
G. Peeters Goriusstraat Maasbree   tel  077 4652348
.
<< Op foto staat op welke wateren je mag vissen nabij het gat met een vergunning van het Vlasrooth. Aldus gemeente Maasbree
(De plassen met de perceel nummers op mag gevist worden.)
.
HSV 't Vlasrooth
.
Oppervlakte: 1 ha
Diepte: schuin aflopend tot 1.75m
.
 

 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSVís kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.