Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .

Het Vlasrooth ( Maasbree )

Het Vlasrooth is niet meteen de eerste keuze als je een hengeltje wilt uitwerpen. (werphengel is niet toegestaan) Toch zullen er ook hier mensen op zweren dat het een mooi water is. De vijver heeft een doorsnede van 40 meter en is max. 1.25 m diep. Parkeren en toegankelijkheid zijn slecht. De toegang naar het water is slechts een smal paadje. Als je al mag spreken over visstekken (17) lopen deze schuin af naar het water. Dit is voor de minder validen een onmogelijk viswater.  

Wat direct opviel was de hoeveelheid afval wat in en om het water lag en het weinige onderhoud wat er gedaan wordt. Deze veel te kleine vijver zou eigenlijk niet in een lijst van viswateren mogen staan. Toch, er zit vis en men wil weten wat er te vangen valt. Veel is er niet over bekend, alleen dat er vroeger wel eens vis (karper) van het Tankoel in Blerick naar het Vlasrooth zijn overgezet. Verder kun je wat kroeskarper verwachten. Er zijn plannen om de vijver te vergroten.

. . .

Vijver info

 
NEE NEE NEE SLECHT NEE
. . . . .
LAAG NEE REDELIJK REDELIJK NEE
 
Algemene gegevens:
 
Oppervlakte: visvijver is 0.5 ha
Dieptes: schuin aflopend tot1.25m

Toegankelijkheid: Zeer slecht

(Werphengel niet toegestaan)
 
Benodigde documenten: Vispas van HSV Vlasrooth - Maasbree
 
Visvergunningen;  G. Peeters Goriusstraat Maasbree   tel  077 4652348
 

 


. . .

     
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.