Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

..

Le'zaarderheiken 2.O ,  ( 03 september 2021)
.
Het kon niet zo zijn dat we met lege handen terug gaan denken aan dit veel besproken viswater. Waar we op 12 augustus niet in zijn geslaagd is nu rechtgezet. We zijn 3 september terug geweest om alsnog een goede vissessie neer te zetten. En daar zijn we naar onze mening goed in geslaagd. Na 4 uurtjes mochten we in totaal 5 mooie karpers en 5 deurmatten tellen. Er zijn dagen dat we ze niet vangen, dus dit is een prima resultaat!
.
Na alle "verhalen" over uitzettingen van 800 kilo vis hadden we eigenlijk meer kleinere karpers verwacht. Deze vissen hebben we niet aangetroffen. Natuurlijk zijn dikke vissen ook altijd welkom. Op de Method-Feeder zijn de kiloknallers een ware uitdaging.
.
Met de zon op onze bol en een heerlijk bries door de pijpen van de korte broek werd het dus een meer dan geslaagde dag! Huub mocht de meeste vis vangen en Rob de dikste. Het vishart heeft weer voor even rust.
We hebben nu een wat breder beeld van het Zaarderheike gekregen. Dat wil zeggen dat de mindere kant ook benoemd mag worden. Waar de hengelsport verenigingen niets aan kunnen doen is het overheersende geluid van de autobaan. Als de wind verkeerd staat lijkt het of de auto's achter je stoel voorbij razen. Waar wel wat aan gedaan kan worden is de toegankelijkheid naar het water en het onderhoud rond de steigers. Controle is prima en de dagvergunningen aan het water bieden een uitkomst. We hebben echter vernomen dat er in alle vroegte politie en Boa's onderweg zijn die alsnog bekeuringen uitschrijven. Pas dus op want het is een dure prent. (€ 150.-)
.
 
  (Een van de mooiste karpers gevangen deze sessie en wat je verder kunt verwachten op de Method Feeder. Slijmerige deurmatten en mooie dikke karpers.)
Vissen van de nieuwe uitzetting en de grote jongens bleven dus uit. So what!!, Bovenstaande vissen waren ook meer dan welkom. We zagen dat het bruggetje is afgebroken en de vissen weer vrije doorgang hebben naar beiden kanten. Hier is veel ophef over geweest bij de liefhebbers van dit water. Voor de gelegenheid visser maakt dit geen verschil. Wij zijn aangenaam verrast en zien potenties om hier in het volgend jaar meer te gaan vissen.
 
 

 

Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.