Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

(Knipmuts Swolgen 21 augustus 2017)

.

De Knipmuts (Swolgen) De knipmuts ligt net even buiten Swolgen. Dit viswater heeft een grootte van een 1,2 hectare en is gesplitst in twee delen. Op vijver 1 is slechts een werphengel toegestaan. Alleen met een geldige VISpas mag er met twee hengels worden gevist. Op het tweede water is alleen de vaste stok toegestaan. Beide vijvers worden gescheiden door een prachtig bruggetje vanwaar je een goed uitzicht krijgt over het geheel.

Het diepste punt zal tussen de 4 en 5 meter zijn, met een gemiddelde van 2,5 meter. Het karperbestand is matig tot klein. Het witvis bestand is goed. De invalidensteigers zijn vanuit de grote parkeerplaats makkelijk bereikbaar. Alles is goed toegankelijk en de steigers zijn gemaakt van degelijk slipvrij materiaal.

Bij noodweer kan men schuilen in de speciaal daarvoor gemaakte schuilhut. De paden zijn breed genoeg en goed begaanbaar. Het onderhoud is uitstekend.

Al heeft het soms wat weg van opa's overgrote tuinvijver, zal er genoeg visplezier te beleven zijn. Voor de passieve karpervisser geen aanrader. Echter met de pen, match of feederhengel een leuk water.

. . .
 

Vijver info

 
JA (2) JA JA GOED NEE
. . . . .
REDELIJK JA KLEIN GOED NEE
 
Algemene gegevens;
 
Oppervlakte: mooie vijver van 1,2 ha
Diepte: maximaal 4 tot 5meter met een gemiddelde van 2,5,
Vijver 1; Een werphengel (Met geldige VISpas twee hengels)
Vijver 2: Alleen met de vaste hengel.
Toegankelijk: goed
 

 

Voor dagvergunningen:
* Zaal Wilhelmina  in Swolgen 0478-691318
* Vijverflora Jan van Swolgenstraat 14 Swolgen
* jan Linders Tienray
 
 
 Voor meer info:   www.hsvdeschol.nl

 

.

 
.
 
 
 
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.