Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

.('t Rijnbroek 21 augustus 2017)

.. .. ..
.
Het Rijnbroek (Tienray)

Even buiten Tienray ligt de visvijver van HSV “De Vriendenkring”,  Het Rijnbroek. Bestaande uit 2 plassen van ieders 1 hectare heeft de eerste vijver een diepte van 2 meter  en wordt gezien als witvisvijver. Hier kun je ook kleine karper verwachten.

Het tweede water met ’n diepte van 4 meter is bestemt voor de karpervissers. Het karperbestand is redelijk goed. Het bestaat hoofdzakelijk uit spiegelkarpers en een vervelende steur die vrijwel dagelijks gevangen wordt.

Overal staan banken  voor de bezoekers. Tussen de vijvers in staat een degelijke houten schuilhut. De parkeergelegenheid is ruim voldoende. Net als de invalidensteigers is alles goed bereikbaar. Bij regen zijn de degelijke steigers gevaarlijk glad en nodigen uit voor ’n frisse duik. Omdat HSV “De Vriendenkring” veel overlast van Aalscholvers ondervind zijn er op vijver 1 over de hele lengte aan beide zijden gaaskooien aangebracht. Pas dus op voor je snoer. Al met al een mooi vijvercomplex met een duidelijke visie.

.
 
 
 

Vijver info

 
JA JA JA ZEER GOED NEE
. . . . .
REDELIJK JA GOED REDELIJK NEE
.
Algemene gegevens;
.
Vergunningen verkrijgbaar bij:
.
Michiel Henderikx  
Pastoor Dinckelsstraat 20  
5865 BG  Tienray 
Tel. 0478-691462   
E-mail: michielhenderikx@hetnet.nl 
Peter Achten
Swolgenseweg 12
5865 AV  Tienray
Tel. 0478-692772
E-mail: l.achten@mybb4you.nl
.
Cafe-cafetaria 't pleintje & Catchup
.
Website: http://hsvdevriendenkring.mijnhengelsportvereniging.nl/
.

Vijver 1 grote: 1 ha Diepte: 2m

Vijver 2 grote:  1 meter Diepte: 4m

Onderhoud: heel goed

Invalidensteiger op beide vijvers
. .
 
 
     
 
 
 
     
  Oudere berichten;  
     
 
 
 
 
     
 
Afvissen Sportvisserij Nederland 17 december 2015
 
Een vruchtbare afvang op deze zonnige dag in December. Het karperbestand is goed te noemen voor de grootte van dit water. De vis zag er op een uitzondering na goed uit.
 
Geen schokkende zwaargewichten, maar prachtige vis voor aan de penhengel.
 
     
.
 
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.