Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .
 

Meerlingbroick (Belfeld) Even buiten Belfeld in een rustige omgeving ligt de visvijver "Meerlingbroick". Dit tussen de bomen verscholen water heeft een afmeting van ongeveer 1,5 ha met in het midden een groen eiland. Het diepste punt is 6 meter en een gemiddelde van 3 meter. Direct aan de kant staat op sommige plekken wel 2 meter water. Een behoorlijke plas dus. Voor de penvisser heel interessant vanwege de vele leuke plekjes.

Het diepste punt bevind zich voor aan de vijver. Richting en rond het eiland word het iets ondieper. Hier liggen grote lelievelden waar de karper zich graag in verstopt. Het karperbestand is redelijk. Maar ze zullen zich over het algemeen niet erg makkelijk laten vangen. Toch met een beetje list en eigen inzicht kun je er goede resultaten boeken.

Voor de witvisser is er een ruime visstand. De hengeldruk is redelijk en bij een goede tijdskeuze kan het er zelfs erg stil zijn. Alles is goed toegankelijk. Ruime parkeerplaatsen en een prachtig clubhuis met een mooi uitzicht over de vijver.

Bij wind is er altijd wel een stil plekje te vinden. Er zijn diverse invalidenplekken vooraan de vijver bij de parkeerplaats. De vissteigers zijn ruim en degelijk. Het onderhoud van de vijver is prima geregeld.

 
 
 

Vijver info

 
JA JA JA (3) GOED NEE
. . . . .
REDELIJK JA GOED REDELIJK NEE
.
.
Algemene Gegevens;
.
Oppervlakte: circa1,3 ha
Diepte: max. 6 meter en gem. 3 meter
.
Max: 2 hengel
.
Naam sportvereniging: Hengelsportvereniging De Stuwkanters http://destuwkantersbelfeld.nl/

Contactpersoon: Michael Kath
E-mailadres: Michael_kath@outlook.com
.
Adressen lijst verkopers dagvergunningen visvijver
.
Camping Maasduinen Maalbekerweg 25 Belfeld 077-3751326
Slijterij Salut Schoolstraat 13 Belfeld  077-4753060
Fish Inn doctor Cuijpersstraat 24 Venlo   077-3541449
Welkoop Mariastraat 20 Reuver  077-4741383
 
 
 
    Ouder nieuws:
   

 

Jeugd hengelsport Info dag, (24 april 2016)

Na enige twijfel aan het adres van de weergoden waren deze de organisatie, deelnemers en bezoekers van dit mooie evenement goed gezind. Geheel verdient! Alles zag er professioneel en goed verzorgd uit. De organisatie heeft niets teveel beloofd en het werd een gezellige maar vooral informatieve dag. 

Lees meer hierover,

 

 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.