Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .

KasteelseBossen (Horst) Net buiten Horst liggen de "Kasteelse Bossen". Deze 2 prachtige wateren zijn van origine grindafgravingen en worden nu voor recreatie gebruikt. De eerste vijver heeft een grootte van 4,5 ha met een gemiddelde diepte van 3.5 meter tot een max. van 6 meter. Deze wordt uitsluitend gebruikt voor de hengelsport. De tweede vijver met een grootte van 5,5 ha en een gemiddelde diepte van 4 meter wordt buiten de hengelsport ook gebruikt voor andere recreatieve doeleinden.

De hengeldruk op beide vijvers is redelijk tot goed te noemen net als het karperbestand. De toegankelijkheid van de beide vijvers is prima en met 3 parkeerplaatsen kun je van alle kanten de vijvers benaderen. Rond de vijver zijn 40 goed onderhouden visplaatsen en sinds 2013 een prachtige drijvende jeugd / minder validen steiger.

Voor de penvisser is dit water niet overal erg geschikt maar er zijn wel plaatsen waar je tussen het riet naar een lelie veld toe kunt vissen maar die zijn er weinig. Het vissen op deze vijver kan moeilijk zijn maar de vangsten kunnen het wachten weer ruimschoots goed maken.


.
 
 

Vijver info

 
JA NEE JA (3) GOED NEE
. . . . .
REDELIJK JA GOED REDELIJK NEE
 
Voor informatie en vergunningen:
 
Faunaland van Grootel
Hoofdstraat 14 A
5961 EZ Horst.
 
http://www.hsvhetbliekske.nl/
 

Oppervlakte: 1e vijver 4,5ha.

Oppervlakte: 2e vijver 5.5ha.

Diepte: 2e vijver 6m max. en gem.3,5m.
Diepte: 2e vijver 6-10m  max. en gem. 4m.
 

   
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.