Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
.

.(De Steegh 21 austus 2017)

.

De Steegh.  ('t voorntje Grubbenvorst)

Deze aan de spoorlijn gelegen visvijver in het buitengebied van Grubbenvorst heeft een oppervlakte van 1,5ha. De vijver kent een mooie afwisselende vorm en is omgeven met weelderige rietkragen en brede paden. Hierdoor krijgt alles een vriendelijke uitstraling. De vijver is prima onderhouden en beschikt over 60 vlonders. Naast een ruime parkeerplaats beschikt de vijver over een verenigingslokaal met toegang tot een toilet. Vooral in de zomer wordt de vijver veel bezocht door dagjesmensen. Ook groepen of verenigingen organiseren regelmatig een dagje uit waarbij het mogelijk is gebruik te maken van het verenigingslokaal en de aanwezige faciliteiten.  

Met een gemiddelde diepte van 1.5 meter is "De Steegh" voor de gezellige witvisser een mooi water. Wie van rust houd moet wel iets eerder opstaan, want het kan in de piekuren behoorlijk druk worden.  In 2017 heeft men de oevers voorzien van een vernuftig systeem wat volgens de geleerden de komende vijftig jaar stand moet houden. Het is niet alleen doeltreffend het ziet er ook nog eens gelikt uit.

Sinds 1 januari 2016 is het voor leden mogelijk om gedurende het hele jaar nacht te vissen. .

Voor meer informatie www.hsvtvoorntje.nl

.
 

Vijver info

 
JA JA JA GOED NEE
. . . . .
GROOT JA GOED REDELIJK JA *
 
 
Informatie en vergunningen;
 
H.Soree  Tel. 06-50892973  hay.soree@home.nl
 
 
Dagvergunningen:    
Fish-Inn,  Eurotackle,  Catch Up, Besouw Tankstation Gr'vorst
 
Oppervlakte: vijver een 1,5 ha

Diepte: gemiddeld 1,5 meter

 
* Nachtvissen toegestaan (zie regelement www.hsvtvoorntje.nl )
 
.


 
Oudere berichten;
.
... Afvissing in Grubbenvorst: (13 november 2014 Huub Engelen)

Vandaag naar Grubbenvorst geweest, daar kwam sportvisserij Nederland een afvissing doen bij het voorntje. Na het nodige kijken van: waar gaan we te water en hoe gaan we dit aanpakken lag even na 9 uur de eerste zegen in het water. Met de eerste trek van de zegen werd er werd een hoop kleine brasem en voorn gevangen voor de invalidensteiger. Met de tweede trek achter in de vijver kwamen de grote brasems en voorns en een enkele karper tevoorschijn. Rond het eiland werd met elektriciteit gevist en dit leverde een flink aantal mooie schubkarpers op en veel grote voorn. Wat wel opviel was dat er geen snoek gevangen werd. Het resultaat van de afvissing was toch zeer goed te noemen, er werd heel veel voorn gevangen (klein en groot) mooie hele grote brasem (klein en groot) en een paar prachtige roofblei, zeelt, windes, kruiskarper, giebel en natuurlijk ook gewone karper. De vissen zagen er allemaal goed en gezond uit en zijn op de Zonnebaars na weer allemaal terug gegaan in de vijver.

Meer foto's....

.

.

Stevig aangelegde oevers voorkomen verzakkingen.

 
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.