Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .
.
De Bosbergweide  (Lomm) Gelegen tussen de Maas en de Ravenvennen ligt aan de rand van Lomm de visvijver "de Bosbergweide" in een mooie omgeving verscholen achter de bomen. Deze 2 ha grote visvijver bied voor jong en oud veel visplezier. Het diepste punt van de vijver ligt op een 5 meter. De gemiddelde diepte bedraagt 2,5 meter en de bodem is vrij van obstakels en glad. Het karperbestand is redelijk. Het witvis bestand op deze vijver is goed te noemen. De toegankelijkheid van de vijver is prima. Vanaf de parkeerplaats is een lange en langzame afdaling voor de invaliden. De 40 verharde visplaatsen zijn in goede staat, net zoals het onderhoud van de visvijver. Vanaf de extra vissteigers voor invalide en mindervalide vissers heb je een mooi overzicht over deze visvijver. De hengeldruk is redelijk.

Toch zijn er mooie resultaten te behalen. Een echt water voor de penvisser is het niet, maar wie s`morgens vroeg wil opstaan kan toch nog goed vangen

   

Vijver info

 
JA NEE GOED GOED JA
. . . . .
REDELIJK GOED REDELIJK REDELIJK NEE
 
Algemene gegevens:
 
W.Verspay  077-4732950

H.van dijk   077-4732650

 
Oppervlakte: 1.30 ha
Diepte: 2 meter met ondiepe delen
 
Website;  www.hsvdekarper.com
 

 

 
Ook kunnen de vissers gebruik maken van de uitgebreide sanitaire voorzieningen die in het nieuwe clubgebouw op het terrein aanwezig zijn. Schrik niet als er met grote regelmaat groepen fietsers langskomen en neerstrijken op de plas om even te genieten van het uitzicht en de rust alvorens weer verder te fietsen. Ook groepsvergunningen zijn verkrijgbaar voor verengingen en bedrijven.