Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Uitstapjes Visserslatijn Forum Links

E-mail

0

.

.(karper viswedstrijd juni 2016)  

.

Karper viswedstrijd juni 2016 Kampskoêl Sevenum,

Ondanks het verzetten naar een later tijdstip was ons het waterpeil weer niet goed gezind. Dit weekend stond het nog eens extra hoog.

Door hevige regenval zijn de steigers weer helemaal verdwenen en waren laarzen en/of waadpak beslist geen overbodige luxe. Of op de blote stappers zoals Bart S. ons liet zien. Wij als karpercommissie hadden besloten de loting iets anders te laten verlopen. I.p.v. de hele vijver te bevissen is de keuze deels aan de vissers zelf overgelaten.

Gelukkig waren er koppels die geen bezwaar hadden om samen een stek te delen. Nood breekt immers wet. Achteraf gezien pakte dit super gezellig uit, en het scheelde heel wat meters voor de heren van de jury!

Het weer was verder prima. Buiten een enkel drupje regen in de vroege ochtend, een lekker zonnetje overdag en nachts niks te koud. De sfeer was geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen. Leon speelde nog even lucht gitaar terwijl lei en Tim zich op de proviand storten. Dat broodje smaakt buiten vele malen lekkerder dan thuis. Zijn ziel er zaligheid bracht even later voor iedereen nog wat frikadellen. Heerlijk en bij deze nog bedankt!

 

De nacht, Overal werd er danig gesnurkt. Behalve bij Rick! Die had het er maar druk mee. 6 aanbeten waarvan 3 los. Het is ook niet makkelijk om de vis voorbij het riet te krijgen. Rick slaagde er drie keer in om vis in het net te krijgen. Dit resulteerde in totaal 13 kilo karper. Even later kreeg hij nog bezoek van egelientje. Die was zo z'n barak in gekropen. De eerste prijs ging dus verdient naar hem. Gefeliciteerd Rick!! Frank Meerts van Attackbaits kwam ook even kijken. Hij is de sponsor van de grote zak boilies voor de gene welke de lichtste karper zou vangen. Deze prijs mocht Louis Burki in ontvangst nemen. Hij ving een prachtig spiegeltje van 2.5 kilo.
       
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
.
.
Prijsvoor de kleinste karper ging aan Louis Burki Winnaar of the match is toch duidelijk Rick met 13 kilo .
 
Dit was wel de mooiste foto van het weekend.
.

.

.(Frans, karper viswedstrijd juni 2016)  

 
Enkele nachtfoto's die het daglicht niet verdragen!
.
.

 
.
 
Geen grote hoeveelheden en zeker geen zware vissen. Maar wie maalt daar nog om? Na de prijsuitreiking werd het toch nog even donker en hebben we de dag met tevredenheid in stromende regen kunnen afsluiten. Nog even een groepsfoto een laatste groet en snel de auto’s in. Het was een fantastisch weekend! Bedankt mannen!
 
<< NAAR 'T KAMPSKOÊL
 
..

 

www.Attackbaits.nl -
Uw adres voor kwalitatieve boilies in
Limburg, Brabant, Duitsland...
.
Een goede bol voor een eerlijke prijs!