Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0

.

.

.

"BeatrixPark" Venlo

Midden in een woonwijk van Venlo zuid ligt de visvijver BeatrixPark. Hier hebben we pakweg 30 jaar geleden op een blauwe maandag ooit eens gevist. Het is een echte stadsvijver met een invalidensteiger en een fontein. En daar is vrijwel alles mee gezegd. Het onderhoud en toegankelijkheid is prima. De toeloop van passanten helaas ook. Je mag slechts aan een kant vissen. Gevist wordt er zeer weinig.

Te verwachten zijn; karpers van 8 tot 16 pond. Giebels , Brasem en voorn, maar niet zo veel. Begroeiing in het water is er helaas niet.

Om hier te mogen vissen zijn er nogal wat bijzonder bepalingen. (zie visplanner) Zo heb je uiteraard een vispas nodig en een schriftelijke toestemming van een van de onder genoemde HSV's.

Vijver info

 
JA NEE JA GOED NEE
. . . . .
ZEER WEINIG NEE OKE WEINIG NEE
. .
Algemene gegevens;

.(zie visplanner voor bijzondere bepalingen)

 
Voor info; U dient in het bezit te zijn van een VISpas van één van de Venlose Hengelsportverenigingen met daarbij een extra schriftelijke toestemming voor de Venlose Stadswateren (te verkrijgen via een Venlose Hengelsportvereniging); HSV R.A.S./HSV de Zuidhoek/HSV 't Ven/HSV de Brasem/HSV de Zonnebaars/HSV Sint Petrus/HSV NS Sportver./OCé HSV/HSV Gemeente Venlo/HSV het Noorden
.
Oppervlakte: 0.75 ha
Diepte: 150 tot 180 cm
 
.