Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0

.

.

.

"De ballonzuil" Rozendaal Merselo

HSV de Roerdomp is opgericht in Oktober 1959. Ze bestaan meer dan 50 jaar en hebben een prachtig viswater genaamd ‘de Ballonzuil’. De vereniging kon dit water in 1978 kopen van de gemeente Venray. Visbestand bevat opvallend veel zeelt en het karperbestand is goed, 5/8 kilo spiegels met een enkele uitschieter.

Het viswater ligt in een prachtige omgeving midden in het natuurgebied “De Ballonzuil” te Venray. Daarom heeft dit viswater dezelfde naam gekregen.

Wilt je eens een dagje of misschien een hele week (overdag) komen vissen dan zijn er dag- en /of weekvergunningen te verkrijgen bij dit verkooppunt.

Ook voor de mindervalide vissers zijn er geschikte visplekken. Hiervoor zijn twee prachtige steigers beschikbaar, die te bereiken zijn via een verhard klinkerpad, en er zijn voor deze mensen enkele aparte parkeerplaatsen beschikbaar.

Vijver info

 
JA JA JA GOED NEE
. . . . .
GEMIDDELD JA GOED GOED NEE
. .
Algemene gegevens;
.
Voor info en jaarvergunningen H.S.V. De Roerdomp Venray
.
Dag vergunningen: Hengelsport & Dierenspeciaalzaak XXL van de Ligt Allicht
Leunseweg 47A Venray
.
Oppervlakte: 1.75 ha
Diepte: schuin aflopend tot 2.5m
 
 https://www.deroerdompvenray.nl 
 
 
.
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.