Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Method-Pellet Feeder Visserslatijn  facebook Links

Contact

0
. .

.

"De kasteelgracht" (Baarlo) ligt bij het kasteel "de Erp" en is een oud gedeelte van de slotgracht die vroeger dienst deed ter verdediging. We willen er ook op wijzen dat het toegestaan is om op het gehele water te vissen, men kan alleen niet overal de oever betreden.

Dit water heeft wat weg van een veredelde brede sloot. Het ziet er allemaal prachtig en verzorgd uit. "de kasteelgracht" herbergt verschillende soorten vis en de karpers die er zitten zijn niet al te groot te noemen. Voor de rust hoef je hier niet te zitten want er lopen twee doorgaande wegen langs. Aan de achterkant van het kasteel zijn twee riante invalidensteigers. Het water wordt door de gemeente goed onderhouden.

De diepte is ongeveer een 60 cm maar er zijn ook diepere stukken tot 1 meter. Om af en toe een paar uurtjes met een pennetje te vissen is dit wel een leuk water.

"De Koele" Het andere water “ de koele “” genaamd is eigenlijk een beek die door Baarlo stroomt en op 2 plaatsen word de beek breder en daar kan men vissen . De brede bevisbare plekken heeft men  de koele 1 +2 genoemd. Het bestand aan karper is redelijk te noemen en met een grootte van gemiddeld 50 cm zijn ze ook goed met de vaste stok te vangen of met een lichte penhengel. Ook is er een redelijk witvisbestand en zonnenbaarsen zijn hier ook te vangen.

Deze stukken zijn ideaal voor de jeugd van Baarlo om hier het vissen te leren en omdat het midden in een woonbuurt ligt is er eigenlijk altijd wel iemand die er een oogje in het zeil houd. Met een gemiddelde diepte van een 50 cm kan hier iedereen uit de voeten . Ook zeer geschikt voor opa’s met de kleinkinderen om een leuke middag te hebben. "De Koele" ligt tussen de Kasteellaan en v.Montfortstraat.

. . .

.
 

Vijver info

         
INVALIDE STEIGER
NEE NEE GOED GOED NEE
. . . . .
REDELIJK MATIG REDELIJK NEE GEEN
 
Oppervlakte: circa 1/4 ha Diepte: max. 1 meter en gem.0,6 meter
 
 
Voor vergunningen en het reglement:
 
H.S.V. Baarlo

Dhr. D.Ottenheym

Looierstraat 17

5991 KC  Baarlo

dave.ottenheym@hotmail.com
 
 
Alle informatie en fotomateriaal  zijn onder voorbehoud.  Het kan gebeuren dat deze niet altijd up to date zijn. Veranderingen, toevoegingen en gegevens van de HSV’s kunnen zijn soms iets zijn verouderd en niet meteen aangepast. Hiervoor onze welgemeende excuus. We hopen op alerte mensen die onze website bezoeken dit via info@carpheaven.nl laten weten.