Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Uitstapjes Visserslatijn Forum Links

E-mail

0
 

. .
 
Prijs uitreiking winnende foto's 2017
 
 
Eerste prijs (027 Paul D. uit Coevorden)
 
Een zeer hoogwaardig Boiliepakket van Attackbaits met natuurlijk de cap!

.
  De prijs van Paul konden we helaas niet persoonlijk brengen. Coevorden ligt net iets uit de richting. Dan maar met de post. Paul schreef ons in een mail;

Onwijs bedankt voor het opsturen van de mooie prijs! Ik denk dat ik met deze boilies wel een paar mooie vissen kan vangen om hiermee weer mooie foto’s voor aankomend jaar in te kunnen sturen. Zoals beloofd hierbij een foto van mezelf met de gewonnen prijs!” 

Nou Paul, het was ook een super mooie foto. Een eerste prijs waardig!  Bedankt voor je deelname en hopelijk tot het volgend jaar!

 
 
 
 

Tweede prijs: (087 Marco H. uit Horst)

 
Een te besteding bedrag van €50.00 mogelijk gemaakt door Eurotackle.
 
 

 

 

Marco, bedankt voor de prachtige foto’s. Enne voor de koffie met vlaai. Dat was echt niet nodig geweest. (Maar wel lekker).  We wensen jou veel plezier met de welverdiende cadeaubon van Eurotackle. En voor het komende seizoen goede vangst.  

 
 
 
 
 

Derde prijs: (Debbie v D. uit Blerick)

 
Een te besteding bedrag van €50.00 mogelijk gemaakt door Fish inn.
 
 

 

Geweldig dat we dit jaar ook een prijs mochten uitreiken aan een vrouwelijke deelnemer. Debbie heeft al een idee waar ze de cadeaubon voor kan besteden. Fishinn kan je daar beslist mee helpen. Keuze genoeg. We wensen ook jou voor het volgende seizoen veel visplezier.

 
 
 
. .
     
  Voor alle ander inzendingen willen we ons bedanken. Probeer je geluk het volgend jaar opnieuw en deel dat heerlijke gevoel met je sportvis vrienden.

Wij van Carpheaven zijn Attacbaits, Eurotackle en Fish inn uiterst dankbaar voor alle gesponsorde prijzen. Ook het komende jaar kunnen weer op hun   rekenen.

 

 

 

. .
  Lijst van alle ingestuurde foto's fotowedstrijd 2017