Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Uitstapjes Visserslatijn Forum Links

E-mail

0
 

. .
 
Prijsuitreiking winnende foto's 2013
 
..
 

Eerste prijs (Steve R. uit Panningen)

De eerste prijs is gevallen op een foto van Steve R. uit Panningen. 15 kilo boilies en wat potjes popups, gesponsord door Goeroe Fishing. Eerste reactie “Daar kan ik weer een heel weekend van vissen”. Ja, zulke jongens pakken het groots aan. Het mag duidelijk zijn dat Steve geen “putjes” visser is en de Maas meer zijn voorkeur heeft. Dan kan karpervissen een dure liefhebberij zijn. Dus de boilies waren zeer welkom.

 
- 15 kg hoogwaardige diepvries boilies
-2x rrg popups 
Goeroefishing
 
..
 
 

Tweede prijs: (Marc H. uit Geleen)

Marc H. is zaterdag 9 november naar Venlo gekomen om zijn prijs in ontvangst te nemen. De welverdiende prijs (50 euro van Euro Tackle) werd ter plekke verzilvert. Gefeliciteerd en hopelijk doe je het volgend jaar weer mee.

 
Een cadeaubon van €50,-
Eurotackle
 
..
 
 

Derde prijs: (Michelle uit Nijmegen)

Ook de derde prijs is zonder veel discussie verkozen tot een van de prijswinnaars. Michelle, een van de weinige dames welke onze passie delen was keiblij met de vijftig euro gesponsord door "Fishinn".

 
Een cadeaubon van €50,-
Fish inn
 
 
 
 
. .
     
  Voor alle ander inzendingen willen we ons bedanken. Probeer je geluk het volgend jaar opnieuw en deel dat heerlijke gevoel met je sportvis-vrienden.

Wij van Carpheaven zijn Goeroefishing, Eurotackle en Fish inn uiterst dankbaar voor alle gesponsorde prijzen. Ook het komende jaar kunnen weer op hun   rekenen.

 

 

 

 
  Lijst van alle ingestuurde foto's fotowedstrijd 2013