Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Uitstapjes Visserslatijn Forum Links

E-mail

0
 

. .
 
   
 

Prijsuitreiking winnende foto's 2012

Dit jaar was het bijzonder moeilijk. Wij, Huub, Rob en een handvol onafhankelijke mensen hebben alle foto's beoordeeld. We moesten constateren dat de winnaar door iedereen direct als mooiste werd aangewezen. Geen twijfel over mogelijk. Over plek twee en drie lagen de meningen soms ver uiteen. Er zaten nog diverse prachtige plaatjes bij die ook een prijs verdient hadden. Maar er kunnen helaas slechts drie personen in de prijzen vallen.

 

   
 
Winnaar fotowedstrijd 2012, Rik v. H uit Blerick mocht vrijdag 9 november zijn 1e prijs, het pakket van "Goeroefishing" in ontvangst nemen. Zijn eerste reactie "dat komt goed uit want over twee weken gaan we weer naar Frankrijk" Nou dan kunnen we misschien weer wat mooie foto`s van verwachten.

.

   
 
Tweede prijs, Jorn D uit Belfeld, 2e prijswinnaar, een tegoedbon van 50.- van "Eurotackle", ontving zijn prijs op woensdag  14 november. Hij was er zichtbaar blij mee.
.
   
 
Derde prijs, Klaas Z uit Groningen met de meest zonnigste foto heeft zijn derde prijs, een tegoedbon van 50.- van "Fishinn", via de post gekregen. Zo ontvingen we ook de foto van het in ontvangst nemen van de derde prijs. bedankt hiervoor!
.
   
 

Aanmoedigingprijs, Voor het eerst dit jaar hebben we ook een aanmoediging prijs voor de leukste foto. (een poloshirt van Goeroefishing) Deze viel unaniem op foto 042. Guus N. uit Maasbree. Tja, wie slaat niet graag zo'n kanjer aan de haak.

 

 

 


Voor alle ander inzendingen willen we ons bedanken. Geef de moed niet op. Probeer je geluk het volgend jaar opnieuw en deel dat eene heerlijke gevoel met je sportvis-vrienden.

Wij van Carpheaven zijn Goeroefishing, Eurotackle en Fishinn uiterst dankbaar voor alle gesponsorde prijzen. Hopelijk kunnen we het komende jaar weer op hun rekenen.

. .
     
 
.
Winnende foto:                
.
- 5 kg Robin red garlic fish
- 5 kg Kerrie fish
-1x garlic dip
-1x rrg popups 
Goeroefishing

.

006 Rik v H.     
Tweede prijs:             
.
Een cadeaubon van 50,-
euro Eurotackle
 

 

030 Jorn D.     
Derde prijs:             
.
Een cadeaubon van 50,-
euro Fishinn
 

 

012 klaas Z    Aanmoedigingsprijs:
 
De aanmoediging prijs, een poloshirt van Goeroefishing
gaat naar Guus N. uit Maasbree
042 Guus N.    
 
Lijst van alle ingestuurde foto's fotowedstrijd 2012