Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Uitstapjes Visserslatijn Forum Links

E-mail

0
 
 
 

Uitslag van de  fotowedstrijd  2011

Eindelijk is de kogel door de kerk !! De twee winnaars zijn bekend. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad deze fotowedstrijd 2011.

De eerste foto’s kwamen heel snel binnen en de laatste foto’s kwamen op de valreep , echt waar hoor 7 minuten voordat de inschrijfdatum om was kwamen de laatste binnen.

Al met al was het een leuk idee om in samen werking met Goeroe fishing en eurotackle deze wedstrijd te doen. Veel mensen maken een foto van hun gevangen vis en laten die dan gewoon op hun computer staan of laten ze aan vrienden en familie zien maar eigenlijk moeten ze ze aan iedereen laten zien. Je mag toch best trots zijn op je gevangen vis , of hij nou groot of klein is aan iedere gevangen vis zit een verhaal aan vast en een foto. Als je over 10 jaar nog eens naar de foto zult kijken dan weet je nog precies hoe het gegaan is toen der tijd. Iedere foto heeft een speciale betekenis voor jouw , natuurlijk de ene wat minder dan de andere maar toch.

Daarom zijn we dan ook blij dat er toch relatief veel mensen zich de moeite hebben genomen om een foto in te sturen en zullen we in 2012 ook weer een fotowedstrijd gaan houden en proberen we te kijken of er nog een paar prijzen van viswinkels of boilieboeren bij kunnen komen . Het is natuurlijk vrij moeilijk om een winnende foto te kiezen is ons opgevallen , wat de ene super vond vond de andere wat  minder en we hebben dan ook niet alleen naar de vis gekeken maar ook naar de achtergrond van de foto hoe de kleuren zijn  en hoe mooi ( scherp ) de foto was en aan sommige foto’s kon je toch zien dat er over nagedacht is toen ze gemaakt zijn en bij andere weer minder. Al met al een heel gepuzzel maar we zijn eruit gekomen. De eerste plaats met een heel mooie foto is geworden Bjorn van Lipzi met de foto nummer 063 , werkelijk een prachtige foto qua kleur , licht en helderheid en opbouw , misschien niet bewust zo gekozen maar een prachtige foto. Gefeliciteerd Bjorn met je boiliepakket van Goeroe fishing.

De tweede plek is voor een jongere  karpervisser en dat is Guus v met foto nummer  56. Heerlijke genomen foto met een hele mooie lichtinval en of de vis nu een beschadiging heeft dat vonden we geen probleem , qua vis en het water op de achtergrond vonden we dit een tweede plek waardig. De cadeaubon van eurotackle van 50,- euro zal zeker goed besteed gaan worden , proficiat Guus.

We zullen met de beide winnaars afspreken wanneer we de prijzen overhandigen en zullen hier t.z.t over berichten . De inschrijfdatum voor de fotowedstrijd van 2012 is vanaf nu geopend en we zullen over een bepaalde tijd wel melden wat de prijzen voor 2012 zullen zijn.  Ook willen we nogmaals Goeroe fishing en eurotackle bedanken voor hun bijdrage .

 
 
.
Winnende foto:                
.
- 5 kg Robin red garlic fish
- 5 kg Kerrie fish
-1x garlic dip
-1x rrg popups 
Goeroefishing

.

Foto 063 Bjorn v Lipzig     
De tweede prijs:             
.
Een cadeaubon van €50,-
euro Eurotackle
 

 

Foto 056 Guus    
 
 
 

De prijswinnaars,

Na een afspraak gemaakt te hebben vertrokken we dinsdagavond richting Horst America om de eerste prijs te overhandigen.

Op het afgesproken tijdstip stonden we voor de deur en werden we verwelkomd maar van Bjorn nog geen spoor. Die stond nog te douchen. Hij was het vergeten hahahahah Na een bakkie en wat sterke verhalen werd de prijs in ontvangst genomen. Het enige foutje was dat Bjorn het dekseltje van de dip afdeed wat gelijk de aanwezige mensen vol afschuw deed reageren en ze ook de keuken snel deed doen verlaten.

Na een klein half uurtje vertrokken we vanuit Horst America richting Maasbree waar Guus al op ons zat te wachten op zijn tweede prijs. Ook hier werden we hartelijk verwelkomd en kwam de koffie op tafel. Zichtbaar tevreden nam Guus de prijs in ontvangst en op de vraag waaraan het besteed zou worden werd gemeld dat de cadeaubon zou besteed worden aan 2 nieuwe molens . Ook aan dit bezoek kwam een einde en vertrokken we weer huiswaarts voor de voetbal wedstrijd ( Duitsland – Nederland ).

Terugkijkend op de fotowedstrijd van 2011 is dit toch een succes geweest en we zijn dan ook van plan om dit het volgend jaar weer opnieuw te doen. Natuurlijk bedanken we onze sponsors Goeroe fishing en Eurotackle.  We hopen dat zij ook het volgend jaar weer van de partij zullen zijn. Misschien vinden we nog meer sponsors en kunnen we meer mensen een prijs geven. Meer hierover later. We kijken al uit naar de foto's van de volgende fotowedstrijd.

 
Lijst van alle ingestuurde foto's fotowedstrijd 2011