Home Nieuws/updates Gastenalbum De visvijvers Penvissen Uitstapjes Visserslatijn Forum Links

E-mail

0

. .

 

"Indoor visrivier Oppe Drake Baek" Reuver

Op de Rijksweg, direct naast cactusland ligt de indoor visrivier genaamd oppe drake baek. Geen gewoon viswater, maar een voor een groot deel overdekte forellen rivier. Uniek in zijn soort. Het is een aaneengesloten circuit met stromend water. Het heeft een lengte van 450 meter, 7 meter breed en een diepte van 2 meter.

Voor de liefhebbers van forel vissen, een absoluut paradijsje. Maar ook voor de gewone sportvisser heel interessant om eens te gaan kijken.  Het begrip “natuurlijke omgeving” is misschien iets te hoog gegrepen, maar het ziet er erg goed en verzorgt uit. Ook aan de invalide medemens is gedacht. Er zijn voldoende mogelijkheden om veilig een hengeltje uit te werpen en op de ruime parkeerplaats zijn ook extra invalidenvakken aangebracht. Ben je zelf niet in bezit van hengeltuig kun je deze huren. Binnen zoals buiten zijn grote terrassen waar je wat kunt drinken of eten. Vooral leuk voor familie en bedrijf`s feestjes.

Je kunt gaan wanneer je wilt en bent niet afhankelijk van bepaalde dagdelen en er is kundig personeel aanwezig. Wij vonden het in ieder geval wel gezellig en zullen er beslist regelmatig een kopje koffie gaan drinken en wie weet er ooit nog eens een hengeltje uitwerpen.

 

 

 

 

Informatie over reserveringen, prijzen en het reglement:
 

Telefoon: 077-4762493

Fax:         077-4762681
Email: info@oppedrakebaek.nl  www.oppedrakebaek.nl

 

 
Oppervlakte: visrivier is 450 meter lang 7 meter breed
Dieptes: 2 meter

Visbestand: Forel en Meerval

Toegankelijkheid: Heel goed

Onderhoud: Heel goed

Invalide Parkeerplaats aanwezig

Grote hengeldruk

 

Informatie over reserveringen, prijzen en het reglement:

 
Telefoon: 077-4762493

Fax:         077-4762681

 
Email: info@oppedrakebaek.nl
            www.oppedrakebaek.nl

.

. .